Gode grunner til å velge oss

Vi hjelper deg å bli S Y N L I G

både på nett og på trykk

Wigre Design er et helnorsk selskap som hjelper dere med å skape effektive og synlige kampanjer. Vi har 23 års erfaring i det trykte media. Vi har lang erfaring med tidsskriftproduksjon, og har tidligere laget fagtidsskrift som Offiserbladet (Befalenes fellesorganisasjon), Hotell, restaurant og reiseliv (Reiseliv Publishing) og Reis (Reiseliv Publishing). Vi har også laget foldere, plakater og program for Chat Noir og ABC-teatret, og vi har freelanceoppdrag med grafisk design av brosjyrer for JS Norge AS.

Wigre Design har utviklet netterfaring og bygd opp kompetanse gjennom årene, og nå velger vi å satse også på nettsider. Vi vil videreføre vår grafiske ekspertise for å lage nettsider som ser bra ut og gir et visuelt budskap som gjenkjennes av leserne.

Det er mange aktører som tilbyr nettsider, men få har kombinasjonen av grafisk kompetanse og rimelige priser. Det er også viktig med SEO slik at søkemotorer som Google kan finne sidene når folk søker på forskjellige nøkkelord. Vi bruker Google analytics for analyse av nettsidetrafikk og besøkende. Her kan du se hvor kunder fant nettsiden, hvor lenge de ble på din nettside og mye mer.

Ta kontakt

– og få en nettside som din bedrift fortjener.

Wigre Design

Fr. Soliesvei 43

1523 MOSS

Telefon: 911 17 590

post(at)wigredesign.no

En ting er sikkert ...

internett er kommet for å bli!