Vær synlig på web

La oss finne de riktige trådene ...

SEO – søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering benytter metoder som gjør at en nettside oppnår bedre synlighet og "ranking" på søkemotorers sider. Wigre Design optimaliserer din hjemmeside for søkemotoren til Google. Ved å gjøre dette blir du søkbar på nøkkelord for din bedrift. Da vil du kunne havne høyt oppe på Google sin søkemotor, som vil resultere i flere besøk på nettsiden din.

Oppgradere standard nettside og webhotell

Det finnes mange ulike behov, og vi kan finne en løsning på det meste. Har du behov for større lagringsplass for nettsiden, flere eller hyppigere redigeringsmuligheter, ekstra domenenavn, fotograf til å ta bilder til nettsiden, tilleggsprodukter som f.eks. logodesign, visittkort, rollups o.l.? Vi finner en skreddersydd løsning som matcher deres behov.

Wigre Design har ikke bindingstid. Hos oss kan du få laget nettsiden og få den lastet opp til ønsket server. Domenenavnet kan overføres til hvilken som helst hostingvert.

Vi vil at dere skal bli fornøyde. Vi står derfor på til du er 100% fornøyd med resultatet.

Proft design uten fordyrende mellomledd

Hos Wigre Design får du en skreddersydd nettside – og det er like enkelt som å bestille en brosjyre eller annonse. Vi designer nettsiden med grafisk kompetanse, programmerer sidene og legger nettsiden ut på web etter en endelig godkjennelse fra dere. Når alt materiell er på plass (tekstgrunnlag, bilder, logo) får dere et førsteutkast presentert etter 7 virkedager.

Dere kan slippe å redigere selv. Vi tar jobben – og 4 redigeringer av innhold (bilder, tekst) er inkludert i standard webhotell. Vi setter av 4 datoer i året og kontakter dere for å høre om dere ønsker noen endringer, f.eks. om det har blitt flere ansatte i bedriften e.l. Dersom dere ønsker hyppigere endringer blir vi enige om en løsning. På denne måten trenger dere ikke tenke på nettsiden – og skulle situasjonen endre seg og dere vil "ta over" nettsiden selv, overfører vi både domenenavn og nettsidefiler til ønsket server.

Standard nettside

9.980,–

Standard nettside inkluderer:

Standard webhotell

199,–

pr. mnd

Standard webhotell inkluderer:

______________________________________________

Alle priser er eks. mva.